Life

Levens of business lessen

Say thank you more…….

Vind jij Oprah Winfrey ook zo een bijzondere vrouw? Zij is een van mijn rolmodellen. Gisteren heb ik tijdens Business IQ Seminar van Nisandeh Neta vele business lessen gekregen, niet alleen van Oprah maar ook van Richard Branson en Bill Gates. Sommige daarvan waren niet nieuw, maar sommige zijn weer heel diep binnengekomen. Komende weken ga ik ze met jullie delen en ben benieuwd of jullie het herkennen. De foto’s die ik gebruik zijn privé, geniet ook van de prachtige bloesems en lente beelden. Waar ben jij dankbaar voor?

Image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s