Inspire

ik wilde alles doen wat god verboden had, en meer….

“Onbevangen en onbeschaamd, Iris Hannema is een ongeleid projectiel in de Nederlandse (reis) journalistiek” schrijft Olaf Koens van RTL en de Volkskrant over Iris. Zij trok afgelopen jaren in haar eentje de wereld rond. Haar absurde en rauwe avonturen beschreef zij in ‘Miss yellow hair, hello!’ Bekijk de boektrailer en reisroutes-en tips op haar website.

miss yellow hair, hallo
miss yellow hair, hallo

In dit boek schrijft zij openhartig over gevaarlijke plekken, dieptepunten, mannen en seks, eenzaamheid op reis en haar mooiste momenten. In een interview vertelde zij : ik wilde alles doen wat god verboden had, en meer.

Ik had met iris afgesproken in verband met een interview voor een artikel over mijn carrière switch. Bij de eerste ontmoeting viel mij op hoe mooi en hartelijk ze was, qua kleding zag ze er casual comfy uit, een makkelijke broek en een T-shirt, jasje en haar haar nonchalant los.

Iris Hannema en Selma Duinkerken

Na de eerste indruk werd al snel duidelijk hoe ontembaar en bevlogen ze leeft. Even wilde ik Iris zijn : feel the fear and do it anyway. Maar ook zij geeft toe dat het geen paradijs is, dat vele reizen. Haar nieuwe boek gaat daarover: Het bitterzoete paradijs.

Het gesprek ging niet alleen over mijn carrièreswitch maar ook over vrouw zijn, passie en kleding. Hoewel ze een voorkeur heet voor een casual stijl, heeft mijn heb ik met mijn passie voor vrouwelijke elegantie haar overgehaald om een keer de kokerrok of jurk een kans te geven, vooral op momenten dat ze in de schijnwerpers staat.

Iris Hannema en Selma interview
Iris Hannema en Selma interview

Het is voor mij een eer om vrouwen te mogen kleden op een manier waarbij ze hun vrouwelijkheid omarmen en tonen.Zeker als het vrouwen zijn waar je het niet van verwacht. Ik kan dan ook niet wachten om Iris in een te gekke, strakke kokerrok te zien?

Welke kokerrok zou haar het mooiste staan ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s