Inspire

Kracht on Tour

Eerder heb ik een event van Kracht on Tour bezocht in Almere en heb daar veel inspiratie opgedaan over financiële  onafhankelijkheid en leerzame workshops gevolgd. 27 november is de grande finale van deze tour waar een hele speciale gast komt.

maxima1-400x344
Foto : De Wolven

Koningin Maxima is het boegbeeld van stijl, elegantie, onafhankelijkheid en ondernemerschap. Zij zal aanwezig zijn tijdens de slotbijeenkomst van KRACHT On Tour op 27 november 2015.

KRACHT on Tour staat voor  vrouwen en financiële onafhankelijkheid en tijdens deze bijeenkomst zal minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de resultaten presenteren van Kracht on Tour.

Je kunt bij diverse paviljoens kennismaken met andere initiatieven en deelnemen aan workshops.

logo

Samen met andere vrouwen gaan wij de grande finale van kracht on tour bezoeken en hopen we stiekem de koningin van heel dichtbij te zien. Wie weet gaan we kans maken op een vip-arrangement om de presentatoren te ontmoeten van Kracht on Tour.

Hieronder vind je het programma  van deze dag, waar je je ook kunt aanmelden. Als je graag met onze groep mee wilt kun je je aanmelden via : selmaduinkerken@live.nl

Wie weet zien we elkaar op 27 november!

Warme groet

Selma Duinkerken