Life

Upper Class evenement voor ondernemende vrouwen

Groep WIC

Vrouwen die precies weten wat ze willen en die er alles aan doen om het te bereiken, dat zijn vrouwen waar ik mij thuis bij voel.Vandaag heb ik een gaaf gesprek gehad met zulke vrouwen, een aantal dames van Woman in Contact. WIC is een platform (real life) van en voor ambitieuze vrouwen die precies weten wat ze willen en er alles aan doen om het te bereiken. Ik ben vereerd dat ik in het organisatieteam zit en aan jaarlijks evenement van WIC kan meewerken.  Een keer per jaar organiseren wij een evenement waarbij business, fun en passie bij elkaar komen, kortom een Upper class evenement met succesvolle zakenvrouwen die elkaar inspireren en helpen groeien.

De datum is bekend: 16 juni 2016!

Onderschat je zelf nooit en doe waar je hart blij van wordt. Kom deze inspirerende vrouwen ontmoeten op 16 juni en reserveer alvast de datum. Inschrijven kan via de website http://womenincontact.nl/?page_id=349

Hartelijke groet

Selma Duinkerken
TUBINO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s