Inspire, Life

Geven is krijgen

link-naar-stichting-raguel

Drie jaar geleden hebben mijn partner en ik Stichting Raguel  opgestart, een kleinschalige woonvorm voor jonge mensen met een licht verstandelijke beperking.

Dit was uit behoefte ontstaan omdat wij een liefdevolle mensgerichte woonvorm zochten voor onze eigen zoon. Deze konden wij in de omgeving niet vinden en hebben Stichting Raguel opgezet. Sindsdien draait de stichting zelfstandig, zonder enige financiële hulp van de overheid en wonen er inmiddels 7 jongens met een hulp-indicatie. Wij zijn goed op weg en hebben plannen om het complex uit te breiden omdat we een wachtlijst hebben met jongeren die graag bij ons willen wonen.

Kans via de ING
De ING bank draagt lokale initiatieven een warm hart toe en helpt Nederland vooruit. Via deze actie van de ING krijgen wij een waanzinnige kans op een donatie als wij voldoende stemmen binnen halen. Daarom hebben wij jullie stem nodig.

Over het ING Nederland fonds
ING waardeert alle activiteiten waar onze samenleving van profiteert en daar hebben zij wat voor over. Met de campagne ‘Help Nederland vooruit’ van het ING Nederland fonds geven zij initiatieven zoals onze Stichting Raguel een steuntje in de rug.

Wat gaan wij met de donatie doen?
We willen onze cliënten helpen aan meer zelfvertrouwen door een gespecialiseerde trainer in te huren. Wij geloven in empoweren van deze jongens door sport, spel en uitdaging en coaching. Uit ervaring weten we dat dit effect heeft. Met de donatie kunnen we een trainer inhuren.

Stem hier
Als je heel dichtbij huis wilt helpen, als je vindt dat jonge mensen met een beperking ook kansen moeten krijgen, stem dan op Stichting Raguel. Wij willen graag dat onze jongens weer trots worden op zich zelf.

Door hier te klikken kun je je stem uitbrengen, mocht je er moeit mee hebben dat je je email adres moet invoeren, weet dat je je daarna kunt uitschrijven.

http://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/2121746

Dankbare groet

Selma Duinkerken

stem-nu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s