Masterclasses

Kennis is om te delen, een paar keer per jaar geef ik masterclasses, samen met andere ondernemende vrouwen die graag hun passie delen.

Masterclass Krachtig en Stijlvol Kleden.
Klasse en Vrouwelijkheid uitstralen door slim te kleden kan in elke maat en op elke leeftijd. Niet elke vrouw maakt daar gebruik van, dat is jammer want je laat (business) kansen liggen. Wil jij alles uit je uitstraling halen en niet alleen gezien worden maar ook nooit meervergeten worden? Dan is deze Masterclass echt iets voor jou.
Informatie Masterclass Krachtig en Stijlvol Kleden

Masterclass voor Beauty Experts
Maandag 26 juni 2017 vindt er een GAVE en INTERACTIEVE MASTERCLASS plaats in het chique DoubleTree by Hilton. Masterclass Beauty Business is geschikt voor jou als ondernemende Beauty Expert die een verandering in haar leven wil op zowel privé als zakelijk gebied. Tijdens deze Masterclass delen Ilja en Selma alle tips en tricks op het gebied van Sales & Marketing en Uitstraling & Zichtbaarheid en hoe jij met deze handvaten je doelen kunt bereiken. Klik hier voor meer info.

Masterclass Vrouwelijk Zaken Doen
Deze masterclass is ontwikkeld voor (zaken)vrouwen die zelfkennis hebben, die zich willen ontwikkelen en nog even de tools nodig hebben hoe. Je wilt je zelfbeeld als vrouw versterken en de nieuwe zichtbaarheid in de media optimaal benutten. Je wilt je vrouwelijke kwaliteiten inzetten in je onderneming of functie om succesvoller te zijn. Klik hier voor meer info.

Masterclass Authentiek & Succesvol presenteren, geef ik samen met Nienke van Bezooijen, TEDx sprekerscoach. Om succesvol te zijn en om te laten zien wat je waard bent is het belangrijk om je zelf  optimaal te presenteren. Tijdens deze masterclass bieden wij de meest essentiële tools om authentiek en succesvol te kunnen presenteren. Klik hier voor meer info.